5 Haziran 2011 Pazar

DEĞİŞİM—DÖNÜŞÜM KOÇLUĞU

DEĞİŞİM—DÖNÜŞÜM  KOÇLUĞU

Değişim-Dönüşüm tekniği kişinin kendisini tanımasına ve sorunlarını çözerek geleceğini inşa etmesine destek bir çalışma tekniğidir.
Gezegenimizin oluşumundan bu yana 3 çağ geçirdik ve dördüncü çağa geçmiş bulunmaktayız. Buna 3. boyuttan 4. boyutta geçtik de diyebiliriz. Bireysel olarak dönüp baktığımızda hepimizin bildiği ve kabul ettiği bazı gerçekler vardır. Bunları kısaca özetlemek gerekirse;
İlk Çağ : Korku Çağı = İlk çağda canlılar çevrelerini keşif etme yolculuğuna çıkmışlar,ancak ne olduğunu bilmedikleri bir çok madde ve olayla yüz yüze geldikleri için korkuyu oluşturmuşlardır. Hep ne çıkacak endişesi ile yaklaşarak yaşamlarını daim etmişlerdir. Buna gezegenin Birinci boyutu da diyebiliriz.
Orta Çağ: Bağımlılık Çağı = Çevreyi keşif eden canlılar,birbirlerini tanıma yolculuğuna çıkmışlardır. Çoğalma ve tanıma sürecinde bağlar ve bağımlılıklar kurmaya başlayarak,  Akrabalar,komşular,büyükler,küçükler derken toplumu oluşturma , bağ kurma ve bağımlılık dönemi yaşanmıştır. Yani ikinci boyut.
Yeni Çağ: Güç Çağı= Tüm Canlılar kendini ispatlama ve gösterme dönemine girmiştir ki böylelikle para eşittir güç oluşmaya başlamış ve paranın olduğu yerde güç kurulmuştur. Yani 3. boyut.
Kozmik Çağ: İnanç Çağı : Şuan içinde bulunduğumuz çağ Kozmik çağ olduğu için hepimiz bir öğretinin yada tekniğin peşinde koşarak bir şekilde inanç oluşturma savaşı veriyoruz. Yeni geçiş yaptığımız 4. boyut.

İnanç oluşturduğumuz her konuda aldığımız başarıları görerek paylaşma çabasındayız,çünkü kozmik yaşamı oluşturmalıyız, Ben olmaktan çıkıp Biz olabilmeliyiz,bu bir şekilde oluşacaktır, toplu inanç birliğine er yada geç gireceğiz, önemli olan bu süreçte neler yaşayacağımız ve nasıl oluşturacağımızdır.

Bu konu başlıkları altında yaptığım çalışmalar ve araştırmalar sonucunda her kesime hitap edebilecek ve gelişimine destek olabilecek Değişim-Dönüşüm teknikleri ile çok kısa sürede başta kendimde olmak üzere bir çok danışanımda aldığım sonuçlar üzerine tekniği oturtarak çalışmalarıma başlamış bulunmaktayım. Amacım daha çok bireye ulaşmak ve destek olarak Biz olabilmektir.
Eğer Sizde işsizlik, parasızlık, aldatılma, hastalık, aile sorunu, ilişki sorunu, kontrol edemediğiniz öfke, endişe, mutsuzluk, terk edilme, başarısızlık, acı, anlamlandıramadığınız huzursuzluk, suçlanma, “Asla affetmem!” gibi sorunların üstesinden gelemiyorum diyenlerdenseniz ….
Hayatın içindeki bütün bu olumsuzlukları kendinizi fark etmek için yaşarsınız. Hayat amacınızı bulup,isteklerinizi ve arzularınızı fark edip en önemlisi de kendinizi tanıyıp dönüştürdükçe yaşadıklarınız değişir ve gerçek huzura kavuşursunuz.
Bunları yapabilmek için bu sistemin bütününü işler hale getiren beş ana konunun içinde çalışmalıyız.
1)    Kendini tanıma
2)    Korkudan arınma
3)    Geçmişini affetme
4)    Özgürleşme
5)    Olumsuz düşünceleri olumluya dönüştürme
Bunların birincisi ve en önemlisi kendinizi tanımayı sağlayan AYNALAR dır.
İkincisi yaşamınızı yöneten  KORKU larınızdan arınmak için korkuları sevgiye dönüştürme yöntemidir.
Üçüncüsü sırtınızda taşıdığınız geçmişinize ait bütün öfkelerinizi bitirmek için hem kendinizi hem başkasını AFFETME tekniğidir.
Dördüncüsü hayatın içinde her ileriye adım attığınızda sizi arkadan geri çeken, sizin siz olmanıza mani olan, onsuz olamam dediğiniz her şeyle olan BAĞIMLILIKlarınızdan özgürleşmektir.
Beşinci ise şimdiye kadar isteklerinizi yaşayamadıkça bunlara mani olan sebepleri dışarıda ararken ilk defa bu çalışma ile yaşadığınız her şeyin mimarının, ressamının, heykeltıraşının kendiniz olduğunu anlatan BİLİNÇALTI çalışmasıdır.

Nalan KAHRAMAN
0 534 2495350
nalankahraman@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder